Over onsHoi!

Wat leuk dat je hier bent! En welkom bij Wildflower Home!

 

Mijn naam is Esther, en ik woon samen met mijn vriend Simon, stiefdochter, onze over-enthousiaste hond Pip, knorrige kat Gijs en twee konijnen in Sint Oedenrode. Interieur is mijn passie, en mijn woonstijl ligt ergens in een mix van Scandinavisch en modern landelijk.  

 

Hoe is Wildflower home ontstaan? Nou, in veel steden en dorpen heb je van die gezellige, kleine woonwinkels. Van die winkels waar je naar binnen loopt als je een cadeautje zoekt – voor een ander of voor jezelf – of als je iets leuks zoekt voor je interieur, maar waar je ook gewoon even naar binnen gaat om die heerlijke sfeer op te snuiven. Ken je die zaakjes? Ik hou daarvan, en dat is precies wat ik online nog niet had gevonden.

 

Nu snap ik dat dit geen fysieke winkel is, maar ik hoop toch een beetje die gezellige sfeer over te kunnen brengen via deze site zodat je af en toe ook gewoon even langskomt om te kijken. En natuurlijk hoop ik dat je mijn assortiment leuk genoeg vindt om iets daarvan toe te willen voegen aan je huis!

 

Dus snuffel lekker even rond, volg mij op social media voor het laatste nieuws, en laat het weten als je vragen of suggesties hebt!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Willems
2 jaar geleden

Hoi Esther,

Wat mooi om te zien dat je je passie volgt. Het ziet er heel mooi uit de website en zeker ook de spullen. Dat het een groot succes mag worden!
Groetjes Marijke

Anne-Marije
2 jaar geleden

Wat een prachtige webshop heb je Esther. Veel succes met de uitbouw, aan de sfeer en uitstraling zal het niet liggen ;-)